Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΚΟΥΡΤΙΝΟΞΥΛΑ & ΑΞΕΣΟΥΑΡ
 
 
 
 
ΚΟΥΡΤΙΝΟΞΥΛΑ & ΑΞΕΣΟΥΑΡ
Diacom | Ηράκλειο Κρήτης

Τα κουρτινόξυλα συγκαταλέγονται στα πιο ιδιαίτερα και άκρως απαραίτητα αξεσουάρ διακόσμησης, πάνω στα οποία τοποθετούμε τις κουρτίνες. Αποτελούν τον πρώτο μηχανισμό εσωτερικής σκίασης, είναι απλά στη χρήση, ενώ βρίσκονται στην κορυφή προτίμησης των καταναλωτών.

Στην εταιρεία μας ''DIACOM'' η οποία εδρεύει στο Ηράκλειο, μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία σε οικονομικά κουρτινόξυλα και κουρτινόβεργες για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. 

H σωστή στήριξη αποτελεί για μας σημαντική λεπτομέρεια και για το λόγο αυτό σας δίνουμε τη δυνατότητα, να επιλέξετε ανάλογα με τον επαγγελματικό ή οικιακό σας χώρο, το κατάλληλο κουρτινόξυλο σε εξαιρετικές ποιότητες και με υψηλές προδιαγραφές κατασκευής.

Δεκάδες κουρτινόξυλα, όπως μεταλλικά, ξύλινα, κλασικά, τετράγωνα, ρουστίκ, με κρύσταλλα, παιδικά και πολλά ακόμα κουρτινόξυλα, μηχανισμούς κουρτινών και αξεσουάρ για τις κουρτίνες σας. Επιλέξτε ανάμεσα σε μονές ή διπλές κουρτινόβεργες, σε στρογγυλά ή τετράγωνα κουρτινόξυλα, με κρύσταλλα ή απλά κουρτινόξυλα.

Δείτε επίσης τον κατάλογο των προϊόντων μας 

 
 
 
ΌΛΑ
 
ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΚΟΥΡΤΙΝΟΞΥΛΑ
 
ΜΕΤΩΠΕΣ
 
ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΙ
 
ΑΞΕΣΟΥΑΡ
 
 
 
 
 
 
 
Μέσα από την μεγάλη ποικιλία από κουρτινόξυλα που διαθέτουμε, σίγουρα, μπορείτε να βρείτε το ιδανικό κουρτινόξυλο που θα ταιριάξει με τις κουρτίνες σας, εκτοξεύοντας στα ύψη την αισθητική του σαλονιού, της κρεβατοκάμαρας, ακόμα και της κουζίνας σας. Κουρτινόξυλα σε μία μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων που θα σας δώσουν την δυνατότητα να διαμορφώσετε το χώρο σας όπως ακριβώς τον έχετε φανταστεί.
 
Επισκεφτείτε την εταιρεία μας
για να δείτε από κοντά την ποικιλία από κουρτινόξυλα που διαθέτουμε. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι στην διάθεσή σας για να σας βοηθήσει να διαλέξετε το ιδανικό κουρτινόξυλο για τον χώρο σας.